Kennismakingsgesprek en bruiloft verplaatsing door Coronavirus

Voor de nieuwe bruiloften van 2020 en 2021

Leuk dat jullie trouwplannen hebben! Er komt momenteel vast veel op je af rond het regelen van jullie aanstaand huwelijk. Wat het lastig maakt is dat vele trouwlocaties en horecagelegenheden dicht zijn. Maar jullie willen natuurlijk wel graag verder met jullie planning, als het al wel gelukt is om een trouwdatum vast te leggen kunnen er alvast wat dingen geregeld worden. Ik help jullie hier graag bij verder. Kennismakingsgesprekken kunnen nu, met wat meer afstand, wel doorgaan. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen via videobellen en een eventuele pré-weddingshoot / loveshoot kan ook al gemaakt worden.

 

Hebben jullie hier interesse in? Laat het me weten! En check de beschikbaarheid van jullie trouwdatum.

 

Neem hier contact op met Trouwherinneringen

 

Verplaatsing bruiloften door Coronavirus

Het hele land staat momenteel op zijn kop door het Coronavirus. Dit heeft ook grote gevolgen voor de huwelijken die dit jaar gepland stonden, vele moeten er nu helaas verplaatst worden. Stond jullie trouwfotografie al gepland door mij? Dan kijk ik samen met jullie naar een oplossing om de trouwfotografie op de nieuwe datum toch door te laten gaan.

 

Om jullie oorspronkelijke trouwdatum toch nog een speciale herinnering mee te kunnen geven lijkt het mij een leuk idee om een loveshoot op jullie trouwdatum te maken. Ook leuk om te gebruiken voor de nieuwe trouw- of safe the date kaarten!

Loveshoots kunnen momenteel, met in achtneming van de voorschriften van het RIVM, op locatie wel doorgaan.