Bruidsfotografie Cas & Esther Breda

Kijk je met me mee naar dit mooie sprookje in de druivenkas?

 

De kas waarin ik de wedding shoot van Cas en Esther maakte heeft een sprookjesachtige sfeer, romantisch en mediterraan. En ligt midden in Breda, verstopt tussen de huizen. Eénmaal door een smal gangetje gelopen gaat er een deur open en stap je binnen in een andere wereld, de druivenkas. Door het ronde glazendak is het licht hier prachtig, maar er is nog meer....als je de lang gerekte kas uitloopt kom je in een eveneens mooi aangelegde tuin. Misschien wel net zo uniek als de locatie is het koppel waarvan ik deze weddingshoot maakte, qua stijl komen ze zo uit de Rock en Roll tijd lopen. De kleur blauw van het haar van Esther, is doorgetrokken in het thema van de bruiloft en zie je vooral terug in de prachtige bloemen.

 

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een trouwfotograaf? Dan bespreek ik graag met jullie de mogelijkheden en jullie wensen. 

 

Deelnemers aan deze wedding shoot:

 

Bloemen: Rozen en Bottels Bergen op Zoom,  Taart: Tasty Pastries Roosendaal, Haar: Alter Ego Baarle Hertog, Ringen: Juwelier goudsmid Ooms Halsteren, Locatie: Huize Druivelaar Breda

 

trouwfotograaf Breda
trouwfotograaf Breda
trouwfotograaf Breda