Trouwfotografie Annelies & Tom Kalmthout

Ik heb een aantal bruiloften waaronder die van Tom en Annelies uitgekozen om uitgebreider met jullie te delen, om zo een mooi beeld te geven van hoe een complete trouwdag gefotografeerd door Trouwherinneringen er uit ziet.

 

Er zijn niet veel woorden voor nodig om een mooie bruiloft als deze te omschrijven, de foto’s zeggen eigenlijk al genoeg.

Het was een mooie, ontspannen, sfeervolle, spontane en romantische huwelijksdag.

 

Annelies & Tom trouwden op een mooie dag in september in Kalmthout. De dag begon bij de kapper waar Annelies, haar schoonmoeder en schoonzus klaargemaakt werden voor de bruiloft. Ondertussen was Tom bij zijn ouders rustig aan het opstaan, douchen en zich ook aan het klaar maken voor de bruiloft. Ik fotografeerde op beide locaties en volgde zowel Annelies als Tom bij het klaar maken voor hun grote dag. Ze zagen elkaar voor het eerst aan de deur bij hun thuis, waar de naaste familie zich inmiddels ook had verzameld. Vervolgens ging de bruiloft richting het gemeentehuis in Kalmthout waar een korte ceremonie volgde. De uitgebreide ceremonie was in de daarnaast gelegen kerk. En wat een mooie sfeer was daar, prachtig licht, mooie bloemen in vrolijke kleuren en een sfeervolle dienst. Na de dienst was het tijd voor de trouwreportage, deze vond plaats op twee locaties. We begonnen de reportage bij het Arboretum in Kalmthout waarna we naar de heide vertrokken die volop in bloei stond. Hierna vervolgde de bruiloft zich in Brasschaat op een eveneens sfeervolle locatie waar zowel de receptie als het avondfeest plaats vonden.

 

Een samenvatting van hun grote dag opgedeeld in delen van de dag is hieronder te bekijken:

 

Heb ik met het kijken naar de bruiloft van Tom & Annelies ook jullie interesse gewekt? Dan ga ik graag met jullie in gesprek over het fotograferen van jullie huwelijksdag.

Voor de ceremonie

Het gemeentehuis

De ceremonie in de kerk

De trouwreportage

De receptie 

Het avondfeest