Trouwfotografie Marco & Jessica Krabbendijke

Op een mooie zonnige dag in juni mocht ik de bruiloft van Marco & Jessica fotograferen in Krabbendijke. Een spannende dag voor zowel Marco als Jessica. Ik begon de dag met fotograferen bij de moeder van Jessica thuis waar ze zich klaar maakte voor haar grote dag. De familie uit Engeland was ook overgekomen en had zich verzameld op de bank terwijl ze toekeken hoe Jessica, vol met zenuwen, extra mooi werd gemaakt voor haar bruiloft. Nadat  Marco en Jessica elkaar voor het eerst als bruid en bruidegom gezien hadden vertrokken we samen voor de trouwreportage. Ze hadden hiervoor een mooie siertuin en een stuk polder uitgezocht vlakbij de trouwlocatie. Ik reed hierna het bruidspaar vooruit naar de trouwlocatie, zodat ik ook hun aankomst hier kon fotograferen. Ze trouwden bij een restaurantje in de polder, waar de bruiloft plaats vond in een mooie tuin. Het was een sfeervolle ceremonie en nadat de eerste woorden gesproken waren maakte de ergste zenuwen plaats voor zichtbaar veel geluk en liefde voor elkaar. 

Na de ceremonie in de tuin volgde ik het bruidspaar naar het centrum van Krabbendijke waar ze trouwden voor de kerk. Tijdens een rustige en plechtige dienst gaven ze elkaar opnieuw het ja woord. Nu zat mijn werk als fotograaf er bijna op, ik reed nog even mee naar de feestlocatie om alleen het aansnijden van de taart te fotograferen waarna ik het bruidspaar met alle gasten achterliet om samen verder feest te vieren.

 

Een samenvatting van hun grote dag is hier onder te bekijken:

 

Heb ik met het kijken naar de bruiloft van Marco & Jessica ook jullie interesse gewekt? Dan ga ik graag met jullie in gesprek over het fotograferen van jullie huwelijksdag.