Loveshoot Bergen op Zoom golden hour

Wat had deze fotoshoot een magische sfeer. Het licht, het verliefde stel, de locatie, alles kwam mooi samen in deze bijzondere loveshoot. Een loveshoot tijdens zonsondergang is echt iets speciaals, een mooi moment om samen met je partner te delen. Een shoot tijdens het gouden uurtje oftewel de golden hour is echt iets unieks. De foto's krijgen een mooie warme gloed en naarmate de zon steeds lager zakt worden de foto's mooier en mooier.

Deze zomer en in het najaar hoop ik nog veel meer van zulke shoots te mogen doen. Hiervoor heb ik een speciaal pakket samengesteld, een loveshoot tijdens het gouden uurtje is nu te boeken voor €195 inclusief 15 digitale foto's in groot formaat geleverd in kleur en zwart-wit.

 

Een loveshoot hoeft niet per sé als voorbereiding op jullie huwelijksdag gemaakt te worden maar kan natuurlijk ook zomaar, gewoon om jullie liefde voor elkaar te vieren.

 

Zien jullie het ook helemaal zitten, lekker samen genieten bij ondergaande zon en dit ook nog op een mooie manier vast te laten leggen? Laat het me weten!