TROUWFOTOGRAFIE

 

PUUR, SPONTAAN, KLEURRIJK EN VOL LIEFDE

Jullie gaan trouwen, wat leuk!

Er valt veel te regelen en één van de dingen die waarschijnlijk op jullie lijst staat is het zoeken naar een trouwfotograaf die bij jullie wensen past.

 

Spreekt mijn portfolio jullie aan? 

Dan ga ik graag met jullie in gesprek over jullie trouwfotografie, ik denk met jullie mee en breng jullie wensen met mijn fotografie in beeld. 

 

De trouwfotografie

Met alle liefde leg ik jullie liefdesverhaal vast

 

Elke bruiloft die ik fotografeer verteld een verhaal. Jullie liefdes verhaal is uniek en dat zijn jullie foto's ook. De trouwfotografie van Trouwherinneringen by Lindsey is kleurrijk, verhalend en creatief met veel oog voor detail.

 

Tijdens jullie bruiloft leg ik de mooiste momenten vast, ik let ook goed op de emoties en details. Kijk hierbij naar de dingen die voor jullie belangrijk zijn en vertel met mijn fotografie het verhaal van jullie trouwdag. Ik focus op belangrijk momenten, volg de dag in beeld en blijf veelal op de achtergrond zodat jullie zonder over de foto's na te moeten denken kunnen genieten van jullie grote dag.

 

Er moet van te voren veel geregeld worden, waar nodig kan ik met jullie meedenken, zoals bijvoorbeeld bij het kiezen van de locatie(s) voor de trouwreportage, de indeling van eventuele groepsfoto's en de planning rond de fotografie

 

 

Gaan jullie in 2024 of 2025 trouwen? Dan kom ik of komen we graag jullie bruiloft fotograferen.

 

Waar te beginnen?

 

Het vastleggen van mij als trouwfotograaf voor jullie bruiloft start bij het navragen of jullie trouwdatum nog vrij is. Ben ik of zijn wij nog beschikbaar? Zo ja, dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen.

Hiervoor kom ik bij jullie langs en bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden voor de trouwfotografie. Ook kunnen jullie van alles aan mij vragen en laat ik jullie meer van mijn werk zien in de voorbeeld trouwalbums die ik mee neem naar het gesprek.

 

Tijdens jullie trouwdag  zal ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig zijn, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie dag en jullie je niet druk hoeven te maken over de fotografie. Maar waar nodig, zoals bij de trouwreportage en de groepsfoto's zal ik jullie natuurlijk ook begeleiden voor het mooiste eindresultaat. Ik volg jullie dag, vang de emotie en maak unieke beelden.

 

De stijl van mijn trouwfotografie

 

Trouwherinneringen bied stijlvolle kleurrijke trouwfotografie, met een mooie combinatie van journalistieke en gestylde beelden. In mijn werk heb ik een oog voor detail, het vangen van de sfeer en de emoties van de dag in de fotografie. Ik hou van kleur en vind het belangrijk dat de kleuren die jullie zorgvuldig uitgezocht hebben voor jullie trouwdag ook mooi uitkomen in de trouwfoto's. Met de  trouwfoto's die ik lever vertel ik het verhaal van jullie trouwdag.

 

De fotografie pakketten

 

Trouwfotografie is te boeken in verschillende pakketten, naast de standaard pakketten is de trouwfotografie te boeken vanaf 4 uur fotografie tot een complete dag van 14 uur trouwfotografie, sommige uren vallen onder de pakketten op maat en de prijzen hiervan zijn op aanvraag.

 

Ben je benieuwd naar hoe de fotografie van een complete trouwdag er uit ziet?

Ik heb er een paar bruiloften voor jullie uitgelicht, bekijk hieronder een aantal bruiloften die gefotografeerd zijn door Trouwherinneringen by Lindsey

 

Minke & Mickel bij Hoeve Hildernisse

Trouwfotografie Hoogerheide

Jelmer & Gwendoline bij Orangerie Mattmburgh

Binnenkort online er wordt aan de website gewerkt

Trouwfotografie Bergen op Zoom

Patrick & Andrea, trouwfotografie Markiezenhof

Kai & Berit bij Natuurlijk Kloof

Trouwfotografie Roosendaal


Trouwfotografie OUDENBOSCH

Thomas & Robijn bij Tivoli / 't Zusje

Trouwfotografie BREDA

Cas & Esther bij Huize Druivelaar