de fotografe

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij als fotograaf voor jullie trouwdag!

 

Ik ben Lindsey, 42 jaar en woon in Hoogerheide. Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik mijn liefde voor fotografie. Met een creatieve en grafische achtergrond besloot ik mij hier verder in te gaan specialiseren. Ik startte met het fotograferen van kinderen en ontdekte later mijn liefde voor het fotograferen van de liefde. De afgelopen 10 jaar heb ik mijzelf door onderwijs en ervaring weten te ontwikkelen tot een ervaren fotograaf.

 

Mijn stijl van fotograferen is verhalend, puur, creatief, kleurrijk en helder. Ik vertel graag met mijn foto's jullie verhaal vol emotie op een creatieve manier.

 

Als trouwfotograaf ben ik te boeken door heel Nederland en daar buiten. Een bruiloft gefotografeerd door mij zorgt ervoor dat jullie telkens weer door jullie huwelijksdag heen kunnen bladeren. Een bruiloft fotografeer ik met veel enthousiasme en creativiteit, maar blijf op jullie grote dag op de achtergrond.

 

Naast trouwfotograaf ben ik natuurlijk ook nog een persoon. Ik ben gek op mijn dochter en lieve (bijna) man (ja.....ik ga dit jaar ook trouwen :) )  Ik ben creatief en hou van sporten. Mijn familie en vriendinnen zijn ook erg belangrijk voor me.