de fotografe

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij als fotograaf voor jullie trouwdag!

 

Ik ben Lindsey,  44 jaar en woon in Hoogerheide, in het buitengebied met als buren Bergen op Zoom.

 

Ik ben jaren geleden begonnen als kunstenaar, ik maakte muurschilderingen en illustraties. Later toen de markt wat begon te verschuiven naar het digitale besloot ik om te gaan scholen naar de grafische wereld. Waar ik ook met fotografie in aanraking kwam. Dit vond ik zo leuk dat ik hier verder voor ben gaan leren. En uiteindelijk het grafische en het tekenen steeds meer achter me liet. Nu ben ik al ruim 13 jaar werkzaam als fotograaf en bied ik verschillende shoots en reportages aan via en Trouwherinneringen en de site Fotografie by Lindsey.com 

 

Mijn creativiteit kan ik gelukkig nog steeds kwijt in mijn werk en ik blijf me ontwikkelen! Elk jaar stel ik mezelf een doel om te bereiken binnen mijn vakgebied. Zo blijf ik steeds verder groeien als fotograaf. 

 

Verder zijn jullie natuurlijk ook benieuwd hoe ik ben als fotograaf aan het werk. Ik ben creatief (maar dat lazen jullie hier boven al), ik ben rustig, geduldig, perfectionistisch, hou van details en geniet van het werk dat ik doe. Bij trouwfotografie ben ik op de achtergrond en waar nodig pak ik de leiding op de voorgrond. Ik zit altijd vol met ideeën. Hou van spontane en pure beelden en doe mijn best om deze te creëren.

 

Naast fotograaf ben ik een trotse moeder en sinds 2022 getrouwd met de leukste en liefste man. Ik woon op een boerderij (maar heb geen boeren bedrijf), ik heb twee dochters en een jonge Labrador. Ik hou van de natuur, dingen van vroeger, bloemen, kunst, wandelen, fietsen, dansen (al ben ik er niet erg goed in), reizen, mijn familie en vriendinnen. 

 

Maar nu denken jullie vast....alles gaat hier over Lindsey, maar jullie zijn toch met z'n tweeën? Ja dat klopt. Sinds een paar jaar fotografeer ik bruiloften niet meer altijd alleen. Ik ben nog steeds de hoofdfotograaf meer daar is nu ook een tweede fotograaf aan toegevoegd, Michael is zijn naam. Want met z'n tweeën zie je toch echt meer dan alleen en kan je tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken fotograferen. Echt een aanrader om voor twee fotografen te kiezen op jullie bruiloft!

 

Maar nu hier dus ook iets over Michael, hij is 40 jaar en is een rustig en lief persoon. Hij kijkt overal met een kritische blik naar en is ook perfectionistisch. Zijn afkomst is Duits, maar hij spreekt super goed Nederlands. Hij houd van de natuur en de ondergaande zon is zijn favoriete moment van de dag bij een landschap. Overzichtsfoto's zijn bij hem favoriet (waar ik juist weer heel erg van details hou...een mooie aanvulling op elkaar). De landschappen en locaties komen altijd prachtig in beeld in zijn foto's met natuurlijk het bruidspaar als stralend middelpunt.

 

We zijn erg goed op elkaar ingespeeld als fotografen en vullen elkaar goed aan in ons werk. Het scheelt ook wel dat we in ons privé leven ook een paar zijn.

 

 

Als trouwfotograaf ben ik / zijn wij te boeken door heel Nederland en daar buiten. Een bruiloft gefotografeerd door ons verteld het verhaal  van jullie dag.