REACTIES VAN KLANTEN

Trouwfotografie Bergen op Zoom

 

Afgelopen augustus zijn wij getrouwd en hebben we onze foto's door Lindsey laten maken. Wat zijn we blij met het resultaat! Van te voren waren we al te spreken over haar stijl van fotograferen, dit werd nog eens extra bevestigd na onze loveshoot.

Lindsey zat boordevol ideeën en dacht met ons mee, met onze wensen in het achterhoofd houdend. We raden Trouwherinneringen zeker aan!

 

Caroline en Nick 

 

Trouwfotografie Tilburg

 

GE-WEL-DIG! Dankjewel Lindsey! Ik kan niets anders dan lof over jou en je team schrijven. Ik was eerst wat terughoudend over een fotograaf, want "al mijn vrienden maken toch al foto's" dacht ik... Nou nee! Ten eerste weet je met Trouwherinneringen waar je aan toe bent, namelijk super professionele service en kwaliteit foto's (ik noem maar iets zoals denken aan het drage van stille schoenen of van te voren vragen waar je echt foto's van wilt). Maar ook dat alles in overleg gaat en er maatwerk mogelijk is (wij wildden graag meerdere uren over meerdere dagen en nog wat andere wensen). Daarnaast is het gewoon een heerlijk gevoel om de foto's terug te zien en weer even te voelen hoe het op die dag was. Plus, mooie bonus, alle mensen aan wie ik de foto's laat zien vinden ze ook prachtig! Als ik hoor wat sommige mensen voor kwaliteit krijgen voor een hogere prijs ben ik echt super blij met Lindsey en Trouwherinneringen. Fantastische waar voor je geld en hele fijne samenwerking. Top, thanks!

 

Jaap en Julia  

Trouwfotografie Lisserbroek

 

We zijn in Mei getrouwd, en hadden Trouwherinneringen als onze fotograaf ingehuurd. Ze heeft zich gedurende de dag vol ingezet, en ons helemaal goed op beeld gevangen. We zijn enorm tevreden met de kwaliteit van de foto's, en kijken met veel plezier terug naar de dag die ze in beeld heeft gebracht.

 

Edward en Michelle 

 

Trouwfotografie Kalmthout

 

Wij zijn super tevreden van onze trouwfoto's!

Afgelopen september zijn wij getrouwd en hadden we aan Lindsey gevraagd om deze prachtige dag vast te leggen op de lens.

Als voorbereiding op onze mooie dag zijn we gestart met een loveshoot aan de torenpoort te Brasschaat. Op deze dag hebben we meteen de huwelijksdag overlopen en alle afspraken gemaakt. De foto's van de loveshoot hebben we gebruikt voor onze save the date en voor onze huwelijkswebsite. 

Lindsey denkt mee na over wat er kan, en wat leuk zou zijn. Ook over de mogelijke geschikte locaties voor de huwelijksfotoshoot geeft ze goede input.

 

Op de dag zelf was Lindsey aanwezig vanaf 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Van elk mooi moment werden prachtige foto's gemaakt! 

Aan de hand van onze foto's kunnen we echt nagenieten van onze huwelijksdag!

 

Tom en Annelies 

Trouwfotografie Etten-Leur

 

Wij kende Lindsey al via mijn zus, waar ze een babyshoot had gedaan. Dus de keus was snel gemaakt voor onze trouwreportage. 

We hebben onze ideeën en wensen met haar besproken en op onze huwelijksdag was Lindsey er vanaf het moment dat ik, de bruid, werd opgemaakt. Ze heeft alle mooie momenten, van het opmaken, aankleden en elkaar en familie voor het eerst zien, erg mooi, met vele emoties in beeld gebracht. Heel natuurlijk en puur. Het fijne is dat je bijna niet merkt dat Lindsey rond loopt en foto’s maakt. Hierna zijn we naar een mooie locatie gegaan, waar de wat meer geposeerde foto’s werden gemaakt. Toen natuurlijk de trouwplechtigheid. Ook hiervan heeft Lindsey alle mooie momenten en emoties perfect vast weten te leggen. Een hele geslaagde trouwreportage, waar wij erg blij mee zijn!

 

Marloes en Merijn 

Loveshoot Hoogerheide

 

Het was een super leuke ervaring om een fotoshoot te doen met Trouwherinneringen fotografie. Wat een geweldige foto's! We zijn er echt enorm blij mee! Trouwherinneringen is een dikke aanrader, voor de prachtige resultaten maar ook zeker voor de leuke sfeer tijdens de shoot.

 

Lieke en Mark

Loveshoot strand

 

Wij liepen al even rond met het idee om foto’s te laten maken nadat wij getrouwd waren.

Wij wilde graag foto’s op het strand laten maken en zodoende kwamen wij terecht bij Lindey. Het was echt een super ervaring! Er wordt echt met je meegedacht. Niet gemaakt, maar gewoon een fijne, ontspannen sfeer.

Na een fijne shoot op het strand waren wij erg benieuwd naar het eindresultaat en dat mocht er zeker zijn! Wat een prachtige kwaliteit is het geworden. Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat.

Vooraf gaven wij al aan dat we niet zeker wisten voor welk pakket we moesten gaan. Uiteindelijk gaf Lindsey zelf al aan dat het ook mogelijk is dat er wat ruimer gefotografeerd zou worden, waardoor het mogelijk is om achteraf nog na te kunnen bestellen. Dit gaan wij zeker doen!

Een absolute aanrader!

 

Carmen

Loveshoot Willemstad

 

Op een koele herfstdag in november nam Lindsey ruimschoots de tijd om een mooie fotoshoot voor ons te maken. In Willemstad, lekker aan het water, waar we graag te vinden zijn. Ze had de omgeving al verkend en wist waar de mooiste plekjes waren. Vakkundig werd gekeken naar de lichtval en kleurcompositie. We zijn blij dat deze momenten zo leuk vastgelegd zijn. De foto aan de muur laat dat nog steeds zien.

 

Karel en Jitte

Loveshoot Bergen op Zoom

 

Op een zonnige herfstdag, de zon die bijna onder was. Wat oh zo gave effecten gaf, hebben wij een hele leuke en mooie fotoshoot gehad bij Lindsey!

Wij hebben hier prachtige foto's aan overgehouden, waar we zelf nog altijd van terug kunnen genieten aan dat moment. :)

Lindsey is een leuke en spontane vrouw, zij brengt hele leuke ideeën voor de fotoshoot naar voren. Ook had zij ook tijd voor onze ideeën.

Kijkt goed naar de belichting en kleuren wat mooi bij elkaar kan en zou passen. Als we wouden was er ook nog ruimte voor een kleding wissel.

Na afloop van de fotoshoot waren de foto's er binnen een snel week, wat super fijn is. Iedereen is nieuwsgierig naar de foto's natuurlijk!

Super fijne samenwerking met Lindsey!

Wie weet wat voor mooie foto's er in de toekomst nog gemaakt kunnen worden! :)

 

Kathleen en Menno

Loveshoot Bergen op Zoom

 

Ik zelf sta wel wat vaker op de foto voor professionele doeleinden en mijn partner sinds kort ook af en toe voor bij een artikel van zijn werk en eigen boek, maar wat een fun is het om even in de echte rol van het leven te mogen stappen. Je liefde voor elkaar op foto laten vastleggen. Beetje onwennig eerst van hoe doe je dat nu met je eigen partner haha maar al snel had Lindsey door hoe ze ons kon coachen van op afstand door op het juiste moment op de knop te drukken en die mooie blikken en liefdevolle attenties naar elkaar toe vast te leggen. Heel ontspannen shoot en de tijd vloog voorbij. Het was ook heerlijk vertoeven in de omgeving van de stootlocatie en de kleuren van het groen en de prille lente zijn een lust voor het oog. Zeker voor herhaling en een vervolg vatbaar.

 

Sylviane en Leo 

Hebben jullie de fotografie van jullie bruiloft of loveshoot ook door mij laten verzorgen en wil je ook een review achter laten over jullie ervaring op deze website? Dat kan door een bericht te sturen via de onderstaande knop.