Reviews trouwherinneringen

Trouwfotografie Kalmthout

 

" Wij zijn super tevreden van onze trouwfoto's!

Afgelopen september zijn wij getrouwd en hadden we aan Lindsey gevraagd om deze prachtige dag vast te leggen op de lens.

Als voorbereiding op onze mooie dag zijn we gestart met een loveshoot aan de torenpoort te Brasschaat. Op deze dag hebben we meteen de huwelijksdag overlopen en alle afspraken gemaakt. De foto's van de loveshoot hebben we gebruikt voor onze save the date en voor onze huwelijkswebsite. 

Lindsey denkt mee na over wat er kan, en wat leuk zou zijn. Ook over de mogelijke geschikte locaties voor de huwelijksfotoshoot geeft ze goede input.

 

Op de dag zelf was Lindsey aanwezig vanaf 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Van elk mooi moment werden prachtige foto's gemaakt! 

Aan de hand van onze foto's kunnen we echt nagenieten van onze huwelijksdag!

 

Tom en Annelies "

 

Trouwfotografie Etten-Leur

 

" Wij kende Lindsey al via mijn zus, waar ze een babyshoot had gedaan. Dus de keus was snel gemaakt voor onze trouwreportage. 

We hebben onze ideeën en wensen met haar besproken en op onze huwelijksdag was Lindsey er vanaf het moment dat ik, de bruid, werd opgemaakt. Ze heeft alle mooie momenten, van het opmaken, aankleden en elkaar en familie voor het eerst zien, erg mooi, met vele emoties in beeld gebracht. Heel natuurlijk en puur. Het fijne is dat je bijna niet merkt dat Lindsey rond loopt en foto’s maakt. Hierna zijn we naar een mooie locatie gegaan, waar de wat meer geposeerde foto’s werden gemaakt. Toen natuurlijk de trouwplechtigheid. Ook hiervan heeft Lindsey alle mooie momenten en emoties perfect vast weten te leggen. Een hele geslaagde trouwreportage, waar wij erg blij mee zijn!

 

Marloes en Merijn "

Loveshoot Willemstad

 

" Op een koele herfstdag in november nam Lindsey ruimschoots de tijd om een mooie fotoshoot voor ons te maken. In Willemstad, lekker aan het water, waar we graag te vinden zijn. Ze had de omgeving al verkend en wist waar de mooiste plekjes waren. Vakkundig werd gekeken naar de lichtval en kleurcompositie. We zijn blij dat deze momenten zo leuk vastgelegd zijn. De foto aan de muur laat dat nog steeds zien.

 

Karel en Jitte "

Loveshoot Bergen op Zoom

 

"Op een zonnige herfstdag, de zon die bijna onder was. Wat oh zo gave effecten gaf, hebben wij een hele leuke en mooie fotoshoot gehad bij Lindsey!

Wij hebben hier prachtige foto's aan overgehouden, waar we zelf nog altijd van terug kunnen genieten aan dat moment. :)

Lindsey is een leuke en spontane vrouw, zij brengt hele leuke ideeën voor de fotoshoot naar voren. Ook had zij ook tijd voor onze ideeën.

Kijkt goed naar de belichting en kleuren wat mooi bij elkaar kan en zou passen. Als we wouden was er ook nog ruimte voor een kleding wissel.

Na afloop van de fotoshoot waren de foto's er binnen een snel week, wat super fijn is. Iedereen is nieuwsgierig naar de foto's natuurlijk!

Super fijne samenwerking met Lindsey!

Wie weet wat voor mooie foto's er in de toekomst nog gemaakt kunnen worden! :)

 

Kathleen en Menno."

Loveshoot Bergen op Zoom

 

" Ik zelf sta wel wat vaker op de foto voor professionele doeleinden en mijn partner sinds kort ook af en toe voor bij een artikel van zijn werk en eigen boek, maar wat een fun is het om even in de echte rol van het leven te mogen stappen. Je liefde voor elkaar op foto laten vastleggen. Beetje onwennig eerst van hoe doe je dat nu met je eigen partner haha maar al snel had Lindsey door hoe ze ons kon coachen van op afstand door op het juiste moment op de knop te drukken en die mooie blikken en liefdevolle attenties naar elkaar toe vast te leggen. Heel ontspannen shoot en de tijd vloog voorbij. Het was ook heerlijk vertoeven in de omgeving van de stootlocatie en de kleuren van het groen en de prille lente zijn een lust voor het oog. Zeker voor herhaling en een vervolg vatbaar.

 

Liefs Sylviane en Leo "

Hebben jullie de fotografie van jullie bruiloft of loveshoot ook door mij laten verzorgen en wil je ook een review achter laten over jullie ervaring op deze website? Dat kan door een bericht te sturen via de onderstaande knop.