Werkwijze TROUWFOTGRAFIE

Hoe ziet een bruiloft gefotografeerd door Trouwherinneringen er uit? Vanaf de voorbereidingen tot aan de levering van de foto's, ik neem jullie hier een stukje mee in het hele verhaal.

 

Voor de trouwdag 

 

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met de fotograaf, daardoor voelen jullie je op je gemak en dat zie je ook terug in de foto's.

 

Na het eerste contact te hebben gehad via de mail of telefonisch spreek ik graag met jullie af om kennis te maken. We bespreken dan samen al jullie wensen voor de fotografie, jullie dag en de mogelijkheden voor een trouwalbum.

Ik beantwoord tijdens dit gesprek zoveel mogelijk van jullie vragen. Daarna kunnen jullie beslissen of jullie mij gelijk willen boeken of er nog even over na willen denken. 

 

Als jullie voor mij kiezen als fotograaf zet ik de dingen die we besproken hebben samen met de pakket keuze van de fotografie en eventueel al de wensen voor het album en de prijzen op de mail. Zijn hier geen aanpassingen meer in nodig dan ontvangen jullie van mij een contract voor de trouwfotografie. Maar maak je er geen zorgen over of je nog iets gemist hebt bij jullie wensen of ergens niet aan hebt gedacht, tot aan de bruiloft houden we daarna nog zeker contact en kunnen er nog veranderingen en laatste wensen doorgegeven worden. Vanaf 8 uur trouwfotografie zit er ook een loveshoot bij jullie fotografie inbegrepen. Deze plannen we van te voren in op locatie. Jullie kunnen zo alvast wat aan mij wennen als fotograaf voor jullie trouwdag en het maakt dat jullie voor de trouwreportage al wat geoefend hebben en over dit onderdeel niet meer zenuwachtig zullen zijn op de trouwdag zelf.

 

Jullie trouwdag zelf

 

Tijdens jullie trouwdag fotografeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie mooie dag zonder bezig hoeven te zijn met de foto's.

Bij het maken van de bruidsreportage zal ik jullie aanwijzingen geven waar dit nodig is en geef ik jullie opdrachtjes om spontane momenten te creëren. Ik vind het bij de trouwreportage ook belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn en kunnen genieten van het moment. Het gaat hierbij vooral om het samen, niet te veel geposeerde foto's met blikken in de camera, maar samen genieten, praten, lachen en kussen. Zo ontstaan er foto's waarop jullie stralen en er op jullie mooist en gelukkigst samen uit zien.

 

Na jullie trouwdag

 

Na het fotograferen van jullie bruiloft selecteer ik het afgesproken aantal mooiste foto’s. Deze bewerk ik voor het mooiste eind resultaat. Elke geselecteerde foto ontvangen jullie in een kleur en een zwart-wit. Deze ontvangen jullie digitaal via WeTransfer.

 

Van de geleverde foto's kunnen jullie hierna een selectie maken voor het album en de nummers van jullie favoriete foto's aan mij doorgeven via de mail. Daarna ga ik opnieuw voor jullie aan het werk met het maken van een zo mooi mogelijk album dat jullie verhaal van de trouwdag verteld. Als deze klaar is ontvangen jullie een link om het album online digitaal door te kunnen bladeren, per pagina kunnen er opmerkingen geplaatst worden voor eventuele veranderingen aan het ontwerp. Als jullie hierover tevreden zijn en de layout goed keuren wordt het album voor jullie gedrukt.

 

Hebben jullie interesse in mij als fotograaf voor jullie trouwdag?

Leuk! Neem dan hieronder contact met mij op.