Voorbereidingen trouwseizoen, trouwfotografie Het Koetshuis Rotterdam

Dit blog heeft te maken met het klaarmaken voor een nieuw trouwseizoen. Het is winter, een periode waarin het met bruiloften wat rustiger is, maar op de achtergrond is het zeker niet stil. Momenteel worden er vele kennismakingsgesprekken gevoerd met bruidsparen die in het trouwseizoen van 2024 en 2025 gaan trouwen. En de nieuwe voorbeeldalbums liggen bij de drukker. De website wordt ook langzaam aangevuld met al het moois van afgelopen trouwseizoen. Hieronder heb ik één van de bruiloften van afgelopen trouwseizoen voor jullie uitgelicht met een kleine samenvatting...

Dit bruidspaar trouwde in september bij Het Koetshuis in Rotterdam. Het was een Nederlandse - Koerdische bruiloft, echt een bijzondere dag met een mix van twee culturen.

 

( wil je meer van deze bruiloft zien? Bekijk dan hier het uitgebreidere verhaal in beeld )